Het team is momenteel gevuld, dus de sollicitatieprocedure is gesloten.
Je kunt wel je sollicitatie invoeren, dan kom je op de wachtlijst en nemen we contact met je op zodra we weer mensen zoeken. Dat is dan waarschijnlijk pas in april/mei 2018.


Wat houdt voorlichting op scholen in?
Tijdens voorlichtingsbijeenkomsten op VWO-scholen verzorgen we klassikale voorlichtingsrondes en/of zijn we aanwezig op markten met een stand. Er zijn twee soorten voorlichters: inhoudelijke- en studentvoorlichters.

De inhoudelijk voorlichter kan altijd voorlichting geven over ALLE opleidingen, dus niet alleen je eigen opleiding. Tijdens klassikale rondes geef je een algemene inleiding en vertelt over de inhoud van een opleiding, toelatingseisen, etc. Op markten geef je informatie aan de bezoekende scholieren/ouders.

Een studentvoorlichter vertelt zijn/haar ervaringen over studeren en wonen etc. in Wageningen aan de hand van een Powerpoint presentatie met eigen foto’s. In principe ga je eerst een tijdje mee als studentvoorlichter voordat je inhoudelijk voorlichter kunt worden.

Profiel
Voor dit werk zoeken we studenten van alle opleidingen die:
 • 2e of 3e jaars zijn en enthousiast over Wageningen University en haar opleidingen.
 • Vwo-leerlingen enthousiast kunnen maken voor Wageningen University.
 • Gedurende een langere periode (>2 jaar) beschikbaar zijn om regelmatig op pad te gaan ('s middags en 's avonds).
 • Bij voorkeur in bezit zijn van een rijbewijs.
 • Bereid zijn om een training te volgen alvorens op bezoek te gaan bij de scholen.

  Spelregels

  Het voorlichtingsseizoen loopt van september t/m april. De drukste maanden zijn november/december en januari/februari. De voorlichtingen zijn voornamelijk ’s avonds, maar de vertrektijd vanuit Wageningen is meestal rond 15.00-16.00 uur.

  Vergoeding


  Inschrijven

  Heb je interesse in deze vacature en sta je nog niet ingeschreven bij WURkForce, meld je dan hier aan. Heb je al een account, log dan hier in om de vacature toe te voegen aan je persoonlijke vacaturelijst.