Momenteel zijn alle teams gevuld. We zoeken 2 tot 3x per jaar nieuwe studenten. Als je reageert, kom je op een reservelijst en krijg je bericht zodra we iemand van jouw studie zoeken.

De afdeling Voorlichting & Werving organiseert individuele meeloopdagen voor leerlingen van 5 en 6 vwo uit heel Nederland. Een leerling krijgt pas echt een goed beeld van hoe het studentenleven in Wageningen eruit ziet, als hij of zij het een dag zelf kan meemaken. Tijdens een 1op1 meeloopdag wordt een leerling begeleidt door een student van Wageningen University.

De begeleider maakt contact met leerlingen en neemt hen mee naar eigen colleges, practica, huis en verenigingen. Tijdens deze dag kan de begeleider alles over het studeren en leven in Wageningen vertellen.

Profiel
Voor dit werk zoeken we studenten van alle opleidingen die:
- Gemotiveerd zijn om Wageningen Universiteit te promoten
- Bezig zijn met hun eerste of begin tweede jaar van hun BSc
- Beschikken over goede communicatieve vaardigheden
- Het contact met vwo-leerlingen graag opzoeken
- Assertief zijn
- Minimaal een jaar beschikbaar zijn voor dit werk

Ter voorbereiding en ondersteuning van deze functie volg je een verplichte communicatietraining.


Spelregels

Via een digitaal beheersysteem kun je zien of leerlingen zich hebben aangemeld voor een meeloopdag en kun je ze aan jezelf koppelen. Wanneer je dit gedaan hebt, neem je zo snel mogelijk contact op met de leerling en maak je afspraken over de datum en het tijdstip dat hij naar Wageningen komt. De leerling kan aangeven of hij wel of niet wil blijven eten en mee wil doen met het avondprogramma.

Vergoeding


Inschrijven

Heb je interesse in deze vacature en sta je nog niet ingeschreven bij WURkForce, meld je dan hier aan. Heb je al een account, log dan hier in om de vacature toe te voegen aan je persoonlijke vacaturelijst.